Hemgården idag

Tre-bilder.jpg

Hemgården erbjuder gemenskap i trivsam miljö till rimlig kostnad. Vår vision är att vara den naturliga platsen i Norrköping för enskilda, studiegrupper, föreningar och organisationer att samlas för social samvaro, stimulerande kultur- och fritidsverksamhet samt utbildning. Till Hemgården är alla välkomna oavsett ålder, kön, religion och politisk tillhörighet.

Kurser och kamratcirklar i sång och dans, konsthantverk, matlagning, handarbete och träslöjd är bara några av de aktiviteter som arrangeras i Hemgårdens trivsamma lokaler. Dessutom anordnas föreläsningar, soppluncher, kulturevenemang och mycket annat. Läs mera om våra aktiviteter här. Många föreningar har sin verksamhet här, bl a Hemgårdens folkdanslag, Grå Husets Cittraspelare, W6 kören , Bel Cantokören, Tango Be Geer, MIC, PRO och SKPF. Vi kan hjälpa dig om du har en idé om att starta en ny grupp eller anordna ett evenemang!

Hemgården samarbetar med olika studieförbund i Norrköping. Senioruniversitetet anordnar kurser, föreläsningar och soppluncher. PRO City har sina föreningsmöten och sin expedition här.

På Hemgården kan du hyra lokaler för små och stora sammankomster allt från 2 -120 personer. Vi erbjuder lokaler som passar för alla möten mellan människor, vare sig det handlar om en syjunta eller en dansgrupp, ett enskilt samtal eller en utbildningsdag för medarbetare, ett årsmöte eller ett kulturevenemang.

Bli medlem i Föreningen Studiehemmet Hemgården, du betalar din medlemsavgift på 50 kr till bankgiro 5084-0362.

Tillsammans gör vi Hemgården till Norrköpings trivsammaste mötesplats för kultur och folkbildning.

Välkommen!